Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

вівторок, 23 березня 2010 р.

-=Увага!=-

Терміново!
Подолянська школа до сіх пір не має власної емблеми! Приймаються пропозиції щодо створення власної символіки школи. Будь ласка, випускники, учні, батьки - відгукніться всі небайдужі! Розглянемо всі пропозиції - від готових емблем до окремих елементів, які б могли увійти до її складу.
Я, наприклад, пропоную розмістити на ній факел. Один із аргументів - символ того факелу знань, який передається від класу до класу щорічно. Скільки себе пам'ятаю в цій школі - стільки існує ця традиція.
Чекаю на ваші пропозиції! Залишайте коментарі!

3 коментарі:

  1. Якщо є ще час, можна провести конкурс малюнків серед учнів. В якому діти могли б виразити своє уявлення про емблему школи.

    ВідповістиВидалити
  2. Щодо факелу знань, я з вами погоджуся, він повинен бути на емблемі. Бо він і справді вже є традицією, без якої не обходиться жоден 1-й і останній дзвоник:)

    ВідповістиВидалити
  3. Я думаю не плохая идея с проведением конкурса рисунков, на рисунках может быть наш флаг, факел, звонок. Дети это источник идей, которые можно воплотить в жизнь!
    Хотя и интересно что по этому поводу думают старшеклассники? :)
    Вот что можно разместить на символе с точными обозначениями:
    Руки - символизируют педагогическую мудрость и родительскую любовь.
    Крылья - помогут взлететь до самых небывалых вершин.
    Книга - символизирует знания.
    Земной шар - всемирный знания получаемые детьми.

    Отсюда и сразу идея: на переднем фоне факел с горящим огнем, а на заднем плане раскрытая книга, или же глобус. Факел могут держать руки.

    ВідповістиВидалити