Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

понеділок, 15 листопада 2010 р.

Працюють внутрішні туалети!

Ура! Врешті-решт через 35 років знову запрацювали внутрішні туалети у школі. Мало хто сподівався, що вони колись знову будуть використовуватися за призначенням. Не мав впевненості і я. Але сьогодні ми маємо факт - на четвертому десятку існування школи вони таки працюють! Тепер учні, і в першу чергу шестирічки мають можливість користуватися тими досягненнями цивілізації, які були відомі ще у Стародавньому Римі більше 2 тисяч років назад.
Величезна подяка людині, яка взяла чималий тягар допомоги на свої плечі - Капленку Олександру Володимировичу. Без його підтримки на цю подію можна було б чекати ще кілька років.
Хочеться висловити щиру вдячність і Садовському Сергію Миколайовичу, який зробив свій вагомий внесок в облаштування цих вкрай важливих приміщень.

Немає коментарів:

Дописати коментар