Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

понеділок, 10 січня 2011 р.

Реєстрація для участі у ЗНО 2011 року




Для того, щоб взяти участь у ЗНО 2011 року необхідно пройти процедуру реєстрації. Вона нескладна, але потребує наявності комп'ютера та принтера. Крім того, треба завантажити програму, призначену для реєстрації з сайту Українського центру оцінювання якості освіти або Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти. Завантажити програму можна тут. Якщо правильно і послідовно виконувати всі кроки програми, то Ви отримаєте заяву-реєстраційну картку, яку необхідно роздрукувати та уважно і охайно заповнити. У кінці роботи програми отримаєте контрольно-інформаційний лист до заяви-реєстраційної картки.
Складіть до конверта:
  1. заяву-реєстраційну картку;
  2. копію паспорта або свідоцтва про народження (якщо Вам не виповнилося 16 років до 01.09.1994 р.);
  3. довідку з місця навчання (зразок завантажити можна тут).
Не забудьте на копіях написати із оригіналом згідно і поставити підпис.
Листа направте до регіонального центру оцінювання якості освіти. Наш центр знаходиться за адресою:
Площа Свободи, 6, м. Харків, Харківська область, 61077.
Чекайте на підтвердження реєстрації, яке повинно надійти поштою. Більш детальну інформацію шукайте на вищевказаних офіційних сайтах (працюють гіперпосилання) або у консультаційному центрі Комунальний заклад охорони здоров’я «Куп’янський медичний коледж» за адресою: вул. 1 Травня, 26, м. Куп’янськ, Харківська область, 63705, тел. 05742 53108 (понеділок –п’ятниця 9.00 – 17.00, субота 09.00 – 12.00).
Бажаю успіхів!

Немає коментарів:

Дописати коментар