Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

четвер, 24 лютого 2011 р.

Семінар з профорієнтації

24 лютого на базі Подолянської школи був проведений семінар для заступників директорів з виховної роботи "Формування особистісного та професійного самовизначення учнів".
Семінар проходив за участю представників Купянського міського районного центру зайнятості Водолазької Лілії Олегівни та Бернарської Надії Михайлівни, методистів інформаційно-методичного центру - Коротич Олени Юріївни, завідуючої центром, та Коваленко Світлани Євгенівни; був задіяний і педагогічний колектив Подолянської школи.
До уваги присутніх було запропоновано досвід роботи з профорієнтації у Подолянській школі та методика співпраці Служби зайнятості з навчальними закладами. У практичному блоці були представлені виховні заходи у початковій і старшій школі, тренінгове заняття "Життєві орієнтири" у 4 класі та презентація профорієнтаційного терміналу. Сподіваюся, що наші намагання провести роботу семінару насичено і конструктивно дадуть свої результати у повсякденній роботі всіх педагогічних колективів шкіл району.


Немає коментарів:

Дописати коментар