Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

неділю, 12 лютого 2012 р.

Знову разом!


"Знову разом!" - під таким гаслом проходила зустріч випускників нашої школи. Знову зібралися однокласники в стінах рідної школи, де проводили разом найкращі часи свого дитинства. Не щодня випадає можливість пройтися знайомими коридорами, поспілкуватися з друзями, поділитися враженнями і знову відчути себе тими ж самими безтурботними підлітками.

В 2012 році виповнюється 35 років як отримали атестати про повну середню освіту перші десятикласники Подолянської школи. Випускники 1977 року вже вкотре довели свою відданість школі зібравши одну із найчисельніших команд випускників.

Дякую всім організаторам, учням, випускникам, всім хто прийшов на зустріч! Дякую всім, хто запросив до школи і допоміг організувати присутність вчителів! Не зважаючи на морози, час і відстань ми намагалися об`єднати всіх, для кого не байдужі слова "рідна школа".

До вашої уваги пропоную фрагменти із життя Подолянської школи.

Відеопривітання  Борисових Людмили Іванівни та Сергія Лукича до свята зустрічі випускників
  

Випуск 1977 року

Випуск 1982 року

Випуск 2011 року


Немає коментарів:

Дописати коментар