Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

пʼятницю, 20 квітня 2012 р.

Подолянське шкільне лісництво продовжує свою роботу

35 років учні Подолянської школи тісно співпрацюють з Куп'янським держлісгоспом. Не одне покоління випускників пам'ятає роботу в ньому під керівництвом Борисова Сергія Лукіча.Ось і цього року юні лісівники взяли участь у акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» під час якої спільними зусиллями працівників лісу та школярів було висаджено саджанці  берізок.

А 19 квітня у Харківській державній зооветеринарній академії відбувся обласний щорічний зліт команд шкільних лісництв. Куп’янський район на ньому представляло Подолянське шкільне лісництво «Жайвір» (керівник Фоменко А.М.). Зі зльоту команда повернулася з нагородами: грамотою за активну участь у конкурсі та цінним подарунком. ІІІ місце у особистій першості з визначення комах шкідників лісу отримала Мартовицька Аліна, учениця 11 класу. Також учасники зльоту взяли участь у посадці алеї Дружби та відвідали зоопарк академії.

Немає коментарів:

Дописати коментар