Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

четвер, 27 березня 2014 р.

Семінар вчителів початкових класів


27 березня, у чудовий весняний день, Подолянська школа знову зустрічала гостей – на її базі відбувся семінар «Виховний потенціал сучасного уроку». Для участі у ньому завітали вчителі початкових класів з усіх шкіл району.




Гості відвідали відкритий урок з читання у 4 класі, який давала вчитель вищої категорії Подолянської школи Л.Г. Шульга. І діти, і гості отримали багато позитивних вражень від уроку та дізналися чимало нового і цікавого.






Далі гостям було запропоновано відвідати виховний захід «Інтелектуальний конкурс «Учень року»», у якому брали участь учні других-четвертих класів.

Методичний блок семінару розпочався з доповіді вчителя початкових класів, керівника РМО, Кириленко О.П. «Шляхи реалізації виховної мети сучасного уроку». Вона ж провела майстер-клас «Компетентісо орієнтований урок в початковій школі», на якому педагоги самі змогли відчути себе у ролі учнів: попрацювати у групах та взяти участь у тренінгу. Після цього Якубинська О.Б. підвела підсумки семінару та розповіла про проведення ДПА.
Чимало нового дізналися учасники семінару, багато позитивних емоцій отримали. Тож подібні заходи не лише допомагають вчителю у роботі, знайомлячи з методичними новинками  та просто цікавою інформацією, але й згуртовують педагогічний колектив району.

Немає коментарів:

Дописати коментар