Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

пʼятницю, 17 квітня 2015 р.

Обласний зльот шкільних лісництв

17 квітня в Харківському обласному палаці дитячої та юнацької творчості пройшов фінал обласного етапу Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.
У Зльоті взяли участь 120 юних лісівників, представників 11-ти учнівських лісництв.
Куп’янський район представляли учні Подолянського шкільного лісництва: Саніна Наталія, Корабейнікова Дар’я та Павлюк Катерина. У рамках заходу відбулася виставка досягнень, дослідницьких робіт, творчих звітів, фоторепортажів про проведену природохоронну роботу, власноруч виготовлені наочні посібники (колекції, гербарії, муляжі), вироби з природного матеріалу.
Для учасників зльоту було проведено безкоштовну науково-пізнавальну екскурсію до Харківського зоологічного парку.
За високий рівень практичної природоохоронної та науково-дослідницької роботи Грамотою оргкомітету обласного етапу Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв нагороджено юних лісівників Подолянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.
Допомогу в організації участі наших учнів надало ДП "Куп’янський лісгосп".

Немає коментарів:

Дописати коментар