Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

суботу, 26 вересня 2015 р.

День села Подоли

26 вересня у теплий сонячний день на шкільному подвір’ї подоляни традиційно святкували День села. Цього року вперше свято розпочалося ярмарком сільськогосподарських продуктів. 
В урочистій частині голова Куп’янської райдержадміністрації Ситник Микола Миколайович, голова Куп’янської районної ради  Чернова Сніжана Петрівна та голова Курилівської сільради Серпокрил Володимир Васильович нагородили найбільш активних мешканців села, спонсорів, депутатів районної та сільської ради за вагомий внесок в розвиток села. Також отримали подарунки самий молодий та самі старі мешканці села, сама молода пара та пари, які відзначили 50-ти і 60-ти річні ювілеї подружнього життя.
Продовжили свято концертна програма за участю мешканців села, учнів Подолянської школи, гурту «Антракт», ансамблю «Курилянка» та самого  голови Курилівської сільради.
Протягом дня вулиці на відведеному майданчику демонстрували майстерність своїх мешканців. Вперше серед вулиць презентацію представила Подолянська школа.


Діти протягом дня мали можливість відвідати атракціони, покататися на конях і поні, розважалися з клоунами-аніматорами. Святковий фейерверк та дискотека стали яскравим завершенням Дня села Подоли. Дякуємо всім організаторам та спонсорам за чудовий настрій та приємні емоції, які залишилися у всіх присутніх від свята!



Немає коментарів:

Дописати коментар