Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

пʼятницю, 11 грудня 2015 р.

Святкування Дня Збройних сил України

До Дня Збройних сил України, який відзначається  6 грудня, у школі зібралися учні 5-11 класів. На свято були запрошені гості: викладачі предмету "Допризивна підготовка юнаків" (а згодом "Захист Вітчизни") Деревинський Олександр Миколайович, Москаленко Валерій Яковлевич, Чашка-Ратушний Микола Володимирович, Буряк Олександр Анатолійович, Бондар Володимир Григорович та представник Куп`янського  міжрайонного військкомату, учасник АТО Жиров Дмитро Володимирович.

Присутні оцінили виступи учнів старших класів, жартівливу конкурсну програму, концертні номери. Але справжньою родзинкою свята став перегляд фільму участі юнаків-випускників 1994/1995 н.р. у військово-полових зборах, які проходили на базі Лісно-Стінківської школи 20 років тому.
Свято було проведено за ініціативи вчителя предмету "Захист Вітчизни" Герасименка Сергія Юхимовича та підтримки педагога-організатора Черкасової Євгенії Юріївни.

Немає коментарів:

Дописати коментар