Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

четвер, 21 квітня 2016 р.

Учасники обласного зльоту шкільних лісництв

21 квітня 2016 року учні Подолянської школи стали учасниками фіналу І обласного (відбіркового) етапу Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, який проводив Комунальний закладом «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості».
Зліт проводився на базі Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова спільно з Харківським обласним управлінням лісового та мисливського господарства та Харківським обласним товариством лісівників України.
У зльоті брали участь 120 юних лісівників, представників 9-ти учнівських лісництв. Наше шкільне лісництво представляли Павлюк Катерина, Чернега Євгенія та Гусєв Ілля.
Наші юні лісівники доповіли про науково-дослідницьку та агітаційно-просвітницьку природоохоронну діяльність, зв’язок з ДП "Купянський ЛГ".
У рамках заходів, присвячених Міжнародному Дню Землі та Всеукраїнській природоохоронній акції „Майбутнє лісу – у твоїх руках”, учні заклали алею хвойних рослин.
Для учасників зльоту проведено пізнавальну екскурсію до навчальних кабінетів і лабораторій кафедри інженерної екології міст факультету інженерних мереж і екології міст і музею історії Харківського національного університету міського господарства.
Учнівське лісництво Подолянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Куп’янської районної ради нагороджено Грамотою оргкомітету за високий рівень практичної природоохоронної та науково-дослідницької роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар