Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

неділю, 18 вересня 2016 р.

День села Подоли 2016

З початком осені мешканці села Подоли очікують на свято - свято рідного села. Стало традицією у вересні збиратися на подвір'ї Подолянської школи. Це можливість відпочити, зустрітися з друзями, подивитися на інших та проявити свої таланти.
Цього року родзинкою свята став конкурс краси. П'ять найпривабливіших представниць села взяли участь у конкурсі, де оцінювалися не лише жіноча врода. Тут довелося продемонструвати і кулінарні здібності, і вміння підібрати одяг. Найкращу з конкурсанток обирали не лише члени журі, а і глядачі.
Разом з тим можна було завітати до "екстрасенса", уявити себе супергероєм після нанесення гриму, зробити художній розпис хною від справжнього професіонала.

Приємно спостерігати, як у святі беруть участь від учнів початкових класів до випускників нашої школи. Це доводить, що навчальний заклад готує талановитих і творчих особистостей.



Немає коментарів:

Дописати коментар