Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

вівторок, 1 листопада 2016 р.

Підготовка до опалювального сезону 2016/2017 завершена

Світлі та теплі приміщення - обов'язкова умова для роботи будь-якого навчального закладу. Саме ці умови вдається забезпечити завдяки підтримки спонсорів, батьків, місцевих органів самоврядування. Ось і цього року завдяки ініціативі голови Курилівської сільської ради Серпокрила Володимира Васильовича вдалося реалізувати проект по освітленню шкільного спортзалу. Тепер і на уроках фізичної культури, і під час роботи спортивних секцій приміщення спортивної зали освітлено яскравими, сучасними і енергоефективними приладами.

А крім того Володимир Васильович допоміг із забезпеченням встановленням ще 4 енергозберігаючих вікон, які захистять дітей у холодний період.
На черзі заміна сантехнічного обладнання. Допомогу в цій роботі надає керівник сільгосппідприємства "Надія" Садовський Сергій Миколайович.
Дякуємо всім небайдужим до дітей людям за їх підтримку і допомогу!

Немає коментарів:

Дописати коментар