Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

четвер, 1 грудня 2016 р.

Лекція з метою формування знань про права та обов'язки дитини

Першого грудня відбулася зустріч з учнів 5-8 класів з представниками Куп'янського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління державної пенітенціарної служби України в Харківській області: спеціалістом відділу Пащенко Лілією Миколаївною та інспектором Сіренко Михайлом Сергійовичем.

Використовуючи інтерактивні форми спілкування представники відділу разом з дітьми розглянули права дітей та права людини, отримали інформацію про установи та організації, які забезпечують захист прав дітей. Не залишили поза увагою і обов'язки дитини та форми її відповідальності в разі порушення норм поведінки.
Хочеться вірити, що такі зустрічі будуть проходити для наших дітей лише з метою надання інформації! Дякуємо Лілії Миколаївні та Михайлу Сергійовичу за співпрацю!

Немає коментарів:

Дописати коментар