Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

неділю, 29 січня 2017 р.

Нашому блогу - 7 років!

У січні виповнюється 7 років найстарішому діючому освітянському веб-ресурсу Куп'янщини. Для сучасного надмірно швидкого темпу життя утримувати блог в актуальному стані - непроста задача. Але завдяки увазі користувачів - вашій підтримці -  він залишається на плаву! А ще ми намагаємося постійно вносити доповнення і зміни, щоб зробити його більш цікавим. Ось і цього разу ми приготували декілька нових пропозицій для наших користувачів:
  1. Час не стоїть на місці, і вже не лише навчальні заклади, а і вчителі мають власне місце у всесвітній мережі. В правій частині меню з'явилися посилання на сайти і блоги наших вчителів.
  2. Даний хостінг не дозволяє нам постійно зберігати необмежену кількість фотографій. Та й не всі вони виходять достатньо якісними. Але в кожнім фото є моменти, які з часом стануть дуже дорогими. Тому ми будемо розміщати усі фото із заходів у тимчасовій папці на Яндекс-фото, щоб кожен бажаючий мав можливість завантажити те, що він вважає потрібним. З появою нових фотографій попередні із тимчасової папки будуть видалятися. Інформація про оновлення буде публікуватися у новинах.
Сподіваємося на подальшу співпрацю! ;)

3 коментарі: