Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

четвер, 16 березня 2017 р.

Струни Кобзаревого серця

16 березня 2017 року в приміщенні Куп’янської центральної районної бібліотеки, на честь 203-ї річниці з дня народження видатного поета і художника Тараса Шевченка, відбулося літературно-мистецьке свято «Струни Кобзаревого серця».
В заході взяли участь учні Подолянської загальноосвітньої школи Гайворонська Валерія, учениця 10 класу та Сургай Дар’я, учениця 9 класу. Уривок із поеми Т. Шевченка «Катерина» у виконанні Валерії, викликав шквал емоцій у глядачів, а власний вірш, який прочитала Дар’я, не залишив байдужими членів оргкомітету. Талановиті дівчата довели, що вони є справжніми знавцями Шевченківського слова. Організатори свята щиро вдячні  за участь у нашому заході, за небайдужість, за велику любов до України, за гідну шану пам’яті славного сина нашого народу – Великого Кобзаря. Запрошуємо і надалі брати активну участь в районних заходах.


Немає коментарів:

Дописати коментар