Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

пʼятницю, 21 жовтня 2011 р.

Свято осені

Ось і настала чарівниця-осінь. Якось непомітно промайнули два її місяці і розпочалися канікули у школярів. Традиційно у цей час у Подолянській школі відбуваються свята Осені для учнів. Талановиті танцюристи, співаки демонстують свої яскраві таланти. У гості приходять батьки та випускники попередніх років, щоб подивитися на ці яскраві дійства.
Цього року старшокласники вирішили відійти від традиційного Осіннього балу і влаштувати "SCHOOL DANСE". Команди 8, 9, 10 та 11 класів разом зі своїми класними керівниками-тренерами представляли на суд журі свої танцювальні номери. Таке феєричне шоу нікого не залишило байдужим! Гості у залі шалено аплодували і підтримували учасників.
Поки команди готувалися до своїх виступів, гостей розважали піснями та танцями. Це було справжнє свято яскравих пісень і танцю!
Хочеться висловити подяку за підготовку до свята головному шкільному хореографу Штокал Лілії Григорівні та директору будинку культури Військового містечка Калайді Володимиру Федоровичу.
Сподіваємося, що проведення осіннього танцювального конкурсу стане доброю традицією у нашій школі і відкриє ще багато талановитих зірок!

Немає коментарів:

Дописати коментар