Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

суботу, 20 травня 2017 р.

Учень року 2017

Найбільш обєктивним показником роботи навчального закладу є успіхи його учнів. Подолянська школа може пишатися своїми учнями та педагогами.
Цього року з девяти переможців традиційного конкурсу "Учень року" троє були вихованцями Подолянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
В старшій віковій групі учнів 9-11 класів у номінації "Інтелектуал" переможцем став наш одинадцятикласник Черненко Владислав. Його успіхи у районних, обласних та всеукраїнських рівнях не залишили сумнівів у членів журі конкурсу.
Серед учнів 5-8 класів у номінації "Спортсмен року" посів учень 7 класу Манько Микола. Багаторічні тренування на секції шахів (тренер Бровко Вячеслав Павлович), перемоги у обласних шахових турнірах та виконаний ним І розряд з шахів виділили його серед інших спортсменів.
Глотова Евеліна була визнана кращою в номінації "Творча особистість" у найменшій віковій категорії. Незважаючи на свій вік, вона вже бере участь не лише в шкільних заходах, а й стала повноправним членом команди школи на районних конкурсах і фестивалях.

Немає коментарів:

Дописати коментар