Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

неділю, 21 травня 2017 р.

Подорож до Петриківки

Весна - пора відпочинку і подорожей. Ясним травневим днем вчителі та учні району, серед яких були і представники Подолянської школи, вирушили на екскурсію до с.Петриківка Дніпропетровської обл. Відвідавши Центр народного мистецтва ми побачили зразки унікального петриківського розпису, аналогів якого немає у світі. Також мали змогу побачити наживо створення шедеврів, спостерігаючи за роботою майстрів - художників.
Побачити на власні очі побут козаків, доторкнутися до речей, яким сотні років, ми змогли на хуторі Галушківка, що розташований у с.Гречане, Петриківського району. У одній із садиб знаходиться єдиний в Україні Музей натільного козацького хреста, у якому є експонати з Харківської області, зокрема з нашого району. Тут можна було відчути себе справжніми козаками і козачками:проїхатись верхи на коні, постріляти зі справжнього арбалета і лука, позмагатися у вправності на колодах.
Дякуємо вчителю Нечволодівського НВК Дяченко Миколі Олексійовичу за організацію мандрівки та чудову нагоду побачити ще один прекрасний куточок України.

Немає коментарів:

Дописати коментар