Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

вівторок, 27 червня 2017 р.

Черненко Владислав - один із найкращих учнів Харківщини

"Голова ХОДА зустрілася з найрозумнішими учнями Харківщини" - під таким заголовком була опублікована новина на офіційному сайті Харківської обласної державної адміністрації. Серед 37 учнів міста Харкова і Харківської області запрошених на зустріч з очільником обласної адміністрації був учень Подолянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Черненко Владислав.
Багаторічний неодноразовий переможець обласних етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, призер Всеукраїнського фінального етапу олімпіади з економіки Владислав довів, що і звичайна сільська школа здатна надавати рівень знань на рівні з найкращими в Харківській області та України. Під час зустрічі учні мали можливість задати питання Юлії Олександрівні щодо покращення навчальної бази загальноосвітніх закладів. Голова ХОДА пояснила, що цього року для шкіл області буде закуплено 100 навчальних цифрових комплексів. Один із них для кабінету хімії буде  встановлено в Подолянській ЗОШ І-ІІІ ступенів.
А на останок учасники заходу отримали пам'ятні подарунки.

Немає коментарів:

Дописати коментар