Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

неділю, 4 червня 2017 р.

Участь у літній екологічній школі

З 29 травня по 2 червня на базі Піщанської ЗОШ І-ІІІ ступенів діяла літня екологічна школа. Вказаний навчальний заклад під керівництвом Здора Сергія Вікторовича (він же вчитель екології та науковий керівник учнів-членів МАН) мають багаторічний досвід у результативній підготовки учнів до участі в конкурсах-захистах науково-дослідницьких робіт та олімпіад з екології.
Від Подолянської школи участь у роботі літньої екологічної школи взяли четверо дівчат: Котенко Анна та Ларичева Валерія (11 клас), Бєлік Єлизавета та Сініцина Аліна (8 клас). Дівчата із задоволенням відвідували заняття, під час яких вивчали синекологію, демекологію, визначали екологічні групи,  а здобуті знання закріплювали під час практичних робіт. А ще кожного дня під час екскурсій відвідали мальовничі куточки де спостерігали життя тварин і птахів в їх природньому середовищі.


А на закінчення роботи літньої школи всі учасники отримали сертифікати учасників та поласували польовою кашею!
Дякуємо організаторам літньої екологічної школи за цікавий і змістовний відпочинок!

Немає коментарів:

Дописати коментар