Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

пʼятницю, 6 травня 2016 р.

Переможці районного етапу гри "Сокіл" ("Джура")

Практично повною перемогою для команди Подолянської школи закінчився районний етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

Незважаючи на дощ, який намагався зірвати захід, до місця проведення гри прибули учасники 14 навчальних закладів Куп’янського району. На них чекали випробування в конкурсах «Впоряд» (стройова підготовка), «Кульова стрільба», «Як це було» (команди представляли стінні газети з інформацією щодо проведення районного етапу гри, добрих справ школярів), «На кращу козацьку кашу» та на дистанції туристської «Смуги перешкод».
Команда нашої школи достойно виступила в усіх конкурсах. І ось результати:
конкурс стройової підготовки «Впоряд» – І місце;
«Як це було» (конкурс стінівок) – І місце;
конкурс "Краща козацька каша" – ІІІ місце;
конкурс «Кульова стрільба» – І місце;
конкурс «Смуга перешкод» – І місце!
У загальному заліку в районному етапі команда посіла І місце!!!



 Склад команди: Аненкова Анастасія, Баштан Валерій, Віннік Євген, Власов Максим, Гусєв Данило, Жукова Марина, Іванова Карина, Пономарьова Євгенія, Свистунова Карина, Сургай Дар’я.
У підготовці команди брали участь Калашнікова Катерина Матвіївна, Герасименко Сергій Юхимович, Черкасова Євгенія Юріївна та інші працівники Подолянської школи.

3 коментарі: