Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

пʼятницю, 27 травня 2016 р.

Свято закінчення навчального року

Свято Останнього дзвоника - традиційний захід, на який чекають і діти, і дорослі. Підведені підсумки.
  Черговий навчальний рік, який буде вписано в історію Подолянської школи, завершився. Позаду залишилися труднощі і радості шкільного життя. Результати кропіткої роботи радують.
В районній спартакіаді "Спорт протягом життя" за підсумками змагань, які проводилися протягом всього навчального періоду,  четвертий рік поспіль за командою Подолянської школи залишається перше місце (вчителі фізичної культури Калашнікова К.М. та Герасименко С.Ю.)!
Перемоги у творчих конкурсах і фестивалях принесли школі І місце у рейтингу з виховної роботи (педагог-організатор Черкасова Є.Ю.). Переможець районного конкурсу "Учень року" Черненко Владислав в обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з економіки посів І місце (вчитель Юрєва З.С.), а з географії - ІІІ місце (вчитель Бондар О.В.)!
Попереду на дітей чекає літній відпочинок. А для випускників - нові випробування. Бажаємо успіхів!

Немає коментарів:

Дописати коментар