Шановні гості!

Радий вітати всіх, хто зайшов на нашу сторінку! Сподіваюся, Ви розумієте що значить школа для Подол. Тому я пропоную об`єднатися всім небайдужим людям навколо того центру життя, який назавжди залишиться для багатьох із нас рідною домівкою.
З повагою О. Шаповалов

середу, 18 травня 2016 р.

Обласний етап "Молодь обирає здоров’я"

24 найсильніші команди з міста Харкова та Харківської області взяли участь у фіналі обласного етапу фестивалю-конкурсу "Молодь обирає здоровя". Учні Подолянської ЗОШ І-ІІІ ст. брали в ньому участь як переможці районного етапу.

Наша команда підтвердила високий рівень підготовки. У найбільш відповідальному і яскравому конкурсі літературно-музично-спортивних композицій наші учні посіли ІІ місце. У загальному заліку команда отримала ІІ місце.
Забезпечили перемогу учні 10, 11 класів: Павлюк Катерина, Томашевська Олена, Чернега Євгенія, Чумакова Олена, Росенко Катерина, Гусєв Ілля та Євсюков Михайло. Педагог-організатор Черкасова Євгенія Юріївна вкотре підтвердила професіоналізм у підготовці дітей до творчих конкурсів і фестивалів різних рівнів.
Це вже не перший успіх нашої команди в обласному етапі конкурсу. В 2014 році учні Подолянської школи також представляли Куп’янський район і посіли ІІІ місце.

Немає коментарів:

Дописати коментар